Чим можна м’яти картоплю

Але фаворити серед підручних засобів – вилка і ложка (краще дерев'яні). Спосіб не найвдаліший – столовий прилад з часом зрадницьки погнеться, але може виручити у важкій ситуації. М'яти картоплю можна прямо в тарілці – в цьому випадку м'яти також потрібно, поки вона ще гаряча, злити всю воду.21 бер. 2023 р.

Картопляне пюре можна подавати як доповнення до м'ясних або рибних страв, а також з овочевим салатом.

Відкинути готову картоплю на друшляк, покласти в каструлю, додати тепле молоко і м'яке вершкове масло. Розім'яти картоплю товкачем для пюре до однорідності. Не використовуйте міксер або блендер – так блюдо стане клейким і несмачним. У готове пюре можна додати спеції або зелень.

Спочатку варіть картоплю на середньому вогні. Коли вода закипить – зменште вогонь. Через 15 хвилин після кипіння дістаньте лавровий лист. Якщо не знаєте, скільки варити картоплю для пюре – просто проколіть її ножем – коли лезо буде легко входити у коренеплід, значить, він вже готовий.

Варити в мундирі не рекомендуєтьсяЗварену картоплю потрібно відразу ж почати м'яти, а цього не вдасться зробити, якщо картопля ще не очищена. Вода має бути вже киплячоюКласти очищену та нарізану картоплю потрібно в киплячу та трохи підсолену воду. Так готові овочі повністю розварюються і будуть м'якими.

Спочатку поставте картоплю на 20 хвилин, заливши її холодною водою. Так можна позбутися зайвого крохмалу. Потім цю воду потрібно злити, налити нову і поставити на вогонь. Варити картолю на пюре потрібно не більше 20-25 хвилин після закипання.





Із м’яти можна готувати не тільки чай, додавати в лимонади й коктейлі. Її можна поєднувати з м’ясом і овочами, але головна порада – знати міру. Саме звичне поєднання молодої картоплі – із кропом. Але такий рецепт, впевнений, ви робили багато разів. Я захотів проекспериментувати й …